← terug naar overzicht

Vacature - Lasser


Ben jij die allround lasser met zowel MIG/MAG- als TIG-ervaring? Ben jij opzoek naar een uitdagende functie binnen een internationaal opererende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Key Technology BV zoekt zo spoedig mogelijk voor zijn vestiging in Beusichem:


Lassers (m/v)


Functieomschrijving:

Als lasser bestaan je taken uit het samenstellen en lassen van de RVS fabricaten volgens werktekeningen. Het is noodzakelijk dat de afwerking en maatvoering binnen de aangegeven bandbreedte valt. Voor deze functie is het belangrijk dat je tekening kunt lezen, beschikt over MIG/MAG en TIG ervaring/diploma's en ervaring hebt met RVS dunne plaat.

Je hebt een technische vooropleiding richting metaalbewerking en werkervaring in soortgelijke functie.


Wij bieden

  • uitdagende techniek
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO Kleinmetaal
  • 13,7% vakantiegeld en ADV-dagen
  • prettige en informele werksfeer


Over Key Technology:

Key Technology BV is dé producent van inspectie-, transport- en sorteermachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij bedienen klanten in de gehele EMEIA markt (Europa/Midden Oosten/India/Afrika). Key Technology BV is gevestigd in Beusichem (NL) met een zusteronderneming in Hasselt (BE) en is een dochteronderneming van Key Technology Inc. (USA) en onderdeel van de Duravant groep.


Interesse?

Je kunt solliciteren middels de sollicitatie-button onderaan deze vacature. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met Mary Opdam van de Afdeling Human Resource.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn