← terug naar overzicht

Vacature - Project Engineer

Project Engineer


Key Technology is op zoek naar een Project Engineer. Heb jij ervaring in procesinstallatie- en productieomgevingen en is engineering jouw ding? Dan komen wij graag met jou in contact.


Voor onze vestiging in Beusichem (nabij Culemborg) zijn wij op zoek naar een

fulltime Project Engineer binnen de FPE (Food Processing Equipment).


Jouw functie

Als Project Engineer maak je deel uit van een multidisciplinair projectteam, waarbij jij deelverantwoordelijk bent voor het ontwerpen en uitwerken van productie-/procesinstallaties.

De projecten lopen van aanvang tot en met installatie, projectoverdracht en garantie.


Niet alleen jouw kennis van techniek wordt aangesproken maar ook jouw creativiteit, communicatieve vaardigheden en teamspirit zijn in deze functie van groot belang!


Jij bent succesvol als

  • Je kennis hebt van CAD 3D, 2D (SolidWorks en Autocad);
  • Je communicatief sterk bent en zelfstandig kunt werken en conceptueel kunt denken;
  • Je bereid bent te reizen voor werkzaamheden op klantlocatie in het EMEIA gebied;
  • Je een HBO opleiding richting bijv. WTB hebt afgerond, met bij voorkeur enkele jaren werkervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie;
  • Je kennis hebt van machinebouw.


Key Technology biedt

  • Een dynamische en internationale werkomgeving;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 13,7% vakantiegeld;
  • De mogelijkheid om brede ervaring op te doen en door te groeien in functie gericht op jouw interesses en talent;
  • Uitdagende en innovatieve technische projecten met modern productdesign;
  • Een collegiale en informele werksfeer gekenmerkt door de ambitie samen succesvol te willen zijn. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die jaarlijks diverse evenementen organiseren.


Over Key Technology

Key Technology BV is dé producent van inspectie-, transport- en sorteermachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij bedienen klanten in de gehele EMEIA markt (Europa/Midden Oosten/India/Afrika). Key Technology is gevestigd in Beusichem (NL) met een zusteronderneming in Hasselt (BE) en is een dochteronderneming van Key Technology Inc.(USA) en onderdeel van de Duravant Groep.


Met onze hoogwaardige innovatieve machines en productielijnen kunnen voedselverwerkers in zeer korte tijd producten op kwaliteit sorteren. Door o.a. onze triltechnieken kunnen producten sneller en beter gesorteerd worden en daardoor ook sneller worden verwerkt tot eindproduct. 


Solliciteren

Is dit jouw functie? Ligt jouw hart in de techniek en krijg jij energie van zowel engineering als projectmanagement? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton en solliciteer in een paar minuten.


Heb je nog vragen over de rol van Project Engineer, de sollicitatieprocedure of ontwikkelmogelijkheden binnen Key Technology? Bel dan met de Mary Opdam van de afdeling Human resources via 0345-585816.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.  

Tags: autocadbeusichemcadculemborgengineerengineeringfood processing equipmenthbokey technologymechanical engineerprocesinstallatieproductie omgevingproject engineersolidworkstielutrechtvoedingsmiddelen industriewtb

Solliciteren