← terug naar overzicht

Vacature - Stagiair Human Resources

Ben je op zoek naar een uitdagende HR-stage binnen een internationale omgeving? Lees dan snel verder!


Binnen de HR-afdeling is Key Technology BV - Beusichem per direct op zoek naar een stagiair, voor de duur van 5/6 maanden. Het betreft een meewerk-/onderzoekstage. Ben jij een HBO student in de studierichting Human Resource Management en ben je op zoek naar een uitdagende stage, dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet! Als stagiair is je takenpakket divers en ben je bezig met de dagelijkse werkzaamheden samen met het team, daarnaast werk je aan je eigen project, welke betrekking zal hebben op het opdelen van functies in verschillende functieniveaus met de bijbehorende salarissen en functieprofielen.


Je profiel

Wij zoeken een HBO student in de richting Human Resource Management. Je bent flexibel, zelfstandig, proactief, enthousiast en gemotiveerd. Je bent een doorzetter met oog voor detail en kwaliteit en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Affiniteit met recruitment is een pré.


Over ons

Key Technology BV is dé producent van inspectie-, transport- en sorteermachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij bedienen klanten in de gehele EMEIA markt (Europa/Midden Oosten/India/Afrika). Key Technology BV is gevestigd in Beusichem (NL) met een zusteronderneming in Hasselt (BE) en is een dochteronderneming van Key Technology Inc. (USA) en tevens onderdeel van de Duravant groep.


Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende stage in een enthousiast team. Je ontvangt een stagevergoeding.


De procedure

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage, dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet!

Je kunt je sollicitatie versturen door op de sollicitatie button te klikken.


-     Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld -


Solliciteren