← terug naar overzicht

Vacature - Field Service Engineer (internationaal)

Internationaal Field service engineer

Ben jij een technische en klantgerichte Field Service Engineer die overal een oplossing voor heeft? Beheers jij de Engelse taal uitstekend, en ben je bereid om frequent te reizen? Dan is dit jouw functie! Lees verder en solliciteer.
Key Technology zoekt een fulltime: Field Service Engineer (internationaal)
Jouw functie

In deze functie ben je het visitekaartje van Key Technology. Hierbij gaan we voor duurzame klantrelaties. Dankzij jouw allround technische ervaring, ben je in staat klanten snel en efficiënt te helpen bij problemen op gebied van automatisering en techniek. Je geeft niet op totdat de klus naar tevredenheid van de klant is geklaard. Daarnaast geeft het jou energie om op een inspirerende en duidelijke wijze uitleg te geven over onze machines en systemen aan de interne gebruiker.
Jouw belangrijkste taken

-          Installeren en onderhouden van machines bij klanten door heel Europa en in het Midden

Oosten, Afrika, India en China.

-          Het geven van training en instructie aan gebruikers.
Wij vragen

·        Opleiding richting elektrotechniek;

·        Goede allround technische kennis en ervaring met elektrotechniek, pneumatiek, mechaniek en computer gerelateerde zaken;

·        Een flexibele instelling hebt en bereid bent om frequent te reizen.

Deze functie zal jou nog meer aanspreken wanneer:

·        Je ervaring hebt in de voedingsmiddelenindustrie;

·        Wanneer je vloeiend Engels spreekt.Wij bieden

·        Een dynamische en internationale omgeving

·        De mogelijkheid om brede ervaring op te doen

·        Uitdagende techniek

·        Prettige en informele werksfeer

·        Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

- 13,7% vakantiegeld

- Lease-autoOver Key

Key Technology BV is dé producent van inspectie-, transport- en sorteermachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij bedienen klanten in de gehele EMEIA markt (Europa/Midden Oosten/India/Afrika). Key Technology BV is gevestigd in Beusichem (NL) met een zusteronderneming in Hasselt (BE) en is een dochteronderneming van Key Technology Inc. (USA).
Solliciteren

Is dit jouw functie? Ligt jouw hart in de techniek en ben jij het technisch geweten van Key Technology? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton!


Heb je nog vragen over de rol Field service engineer, de sollicitatieprocedure of ontwikkelmogelijkheden binnen Key Technology? Bel of mail dan met de Mary Opdam van de afdeling Human resources. Uiteraard is het ook mogelijk om een toekomstige collega te spreken om een echte indruk te krijgen van de werkzaamheden en de werkplek waar je terecht komt!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.  

Tags: electroelectrotechniekengelsfield service engineerinternationalmechanisch engineermonteurpneumatiekservice engineerservice monteursorteermachinestechniekvoedingsmiddelen industrie

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn